Oxatab

  • 89.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

  • Производител: Nove Pharm
  • Артикулен номер: #Oxatab
  • Наличност: 94

При поръчка над 50 лв. получавате безплатна доставка до адрес!

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Анавар - NovePharm (Oxatab), 100x10мг

Oxatab - анаболен стероид за релеф и издръжливос, който повишава силата с до 40% и стопява подкожни мазнини - Анавар от NovePharm - Oxatab, Оксандролон

С качество, без място без място за съмнение относно активния състав на всяка една таблетка. Анавар на Новефарм е със 100 таблетки по 10 милиграма оксандролон


Описание на продукта

Предпочитан включително и от жени, които изгарят мазнини и имат нужда от издръжливост и сила. Широкоприложим анаболен стероид, който е скъп, но за сметка на това качествен и минимално токсичен. Не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Не е токсичен. Много е популярен при пауърлифтърите, тъй като осигурява голям прираст на сила. Във високи дози той също е силно анаболен. Обаче, при тези дозировки и противопоказанията се усилват. Оксандролонът е много мек.

Много добра комбинация на Анавара се получава със Стромба, както и Primabolan.

Предпочитан е от хиляди както от жени, така и мъже, използващи го просто защото работи добре и рядко дава някакви странични ефекти. Взема се за повишаване на мускулната сила и повишаване на твърдостта на мускулите. Не задържа вода и не повишава теглото. Не ароматизира дори при големи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни към адрогенните действия и гинекомастията. Използва се също, при цили за повишаване на мускулната маса, комбиниран с високоандрогени - като Тестостерон.


Начин на употреба

Перорален прием на таблетки в дозиот 10 до 30 мг за мъже и от 2,5 мг за жени. Преди употреба се консултирайте с лекар. Показания: Употребява се за повишаване на мускулната силаи твърдост.(17b-hydroxy-17a-methyl-2-oxa-5a-androstane-3-one)

Molecular Weight: 306.4442

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на anabolic-bg.com

Нов клиент.

Регистриране на профил

Регистрирайте профил в нашия магазин и ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

Продължете

Влизане в профила