Anavar - Oxandrolone

  • 95.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

  • Производител: Meds
  • Артикулен номер: #Anavar-Oxandrolone
  • Наличност: 100

При поръчка над 50 лв. получавате безплатна доставка до адрес!

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Действието и ефекта на Анавар се изразяват в повишаване на силата, мускулите стават плътни и твърди, чисто покачване на мускулна маса. С анавар голям прираст на масата не може да се очаква, но придобитата мускулатура е чиста и качествена. Леката форма на това съединение го прави по-малко ефективен когато търсим голям обем. Сред културистите, анавар най-често се използва в стероидни цикли за релеф по време на състезателни фази, когато водната задръжка е повод за загриженост и трябва да е сведена до минимум.
Анавар е масово използван анаболен стероид поради изключително малкото си ниво на андрогенно действие и умерен анаболен ефект. Въпреки че оксандролон е 17 - алфа алкилиран стероид, токсичността за черния дроб е много малка. Проучвания показват, че дневна доза от 20мг анавар, използвана в продължение на 12 седмици, оказва незначително въздействие върху увеличението на чернодробните ензими. Като производно на дихидротестостерон (DHT), оксандролон не ароматизира (не се преобразува в естроген, което причинява гинекомастия и задържане на вода). И не на последно място като положително качество, Анаварът не влияе значително на нормалното производство на тестостерон в организма.

АНАВАР - прием, дози и комбиниране с други анаболни стероиди:

Стандартната доза Анавар за мъже е прием в обхват от 30 – 80 мг. на ден, без да има изразени странични ефекти. Оксандролон може допълнително да се комбинира с анаболи като Примоболан и Винстрол, за да предизвика по-твърда и по-дефинирана мускулатура , без задържане на вода. Такива комбинация е много популярна и може драстично да подобри физиката. Друг вариант за комбиниране, е добавяне на силни не ароматизиращи андрогени като Halotestin, Proviron или Параболан (тренболон) . В този случай андрогена наистина помага за втвърдяването на мускулите, като в същото време прави по-благоприятни условията за намаляване и изгаряне на мазнините. Някои спортисти могат да си избират да включат оксандролон в цикъл за обем, това обикновено става със Тестостерон, Метандиенон и/или Дека Дураболин.
Когато анавар се комбинира с други стероиди, спортистите трябва да забележат по-бързо, по-силно и по-добре изразени мускулно изграждащи ефекти, но също може да увеличи вероятността от андрогенно натрупване.

Странични ефекти

Като цяло, с анавар, странични ефекти рядко или изобщо не може да се забележат. Приема на препоръчителните дози, минимално намалява собственото производство на тестостерон. Като по този начин не се налага след стероидна терапия с Кломид, Nolvadex или Прегнил. Това е така понеже препарата не ароматизира, което има изключително силен ефект върху ендогенната хормонална продукция. Но при по-високи дози, разбира се, потискането на естествените нива на тестостерон ще се появят, както при всички анаболно / андрогенни стероиди.

Анавар е 17-алфа алкален анаболен стероид, и въпреки че натоварването на черния дроб не толкова голямо като при другите стероиди от този род, при прием на Анавар в комбинация с други 17-алфа алкилирани анаболни стероиди трябва да се внимава и да не се прекалява с дозировките!


Химично име: 17β-hydroxy-17α-methyl-2-oxa-5α-androstane-3-one

Молекулярно тегло: 306.44 g/mol

Формула: C19H30O3

Активен / полу живот: 9 часа

Време за откриване при допинг тест: 3 седмици

Анаболен рейтинг: 322 – 630

Андрогенен рейтинг: 24

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на anabolic-bg.com

Нов клиент.

Регистриране на профил

Регистрирайте профил в нашия магазин и ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

Продължете

Влизане в профила