Decadurabolin

  • 69.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

  • Производител: Meds
  • Артикулен номер: #Decadurabolin
  • Наличност: 100

При поръчка над 50 лв. получавате безплатна доставка до адрес!

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
ДЕКА ДУРАБОЛИН /Deca-durabolin/ Нандролон деканоат - действие, прием и странични ефекти Дека дураболин / Deca-Durabolin е име на инжекционен анаболен стероид Нандролон деканоат. Информация и описание за ефекта и действието на дека дураболина излиза през 1962, когато анаболният стероид се появява на пазара. Фармацевтичното приложение на Deca durabolin е за поддържане на телесната маса при болни от СПИН и заболявания свързани с загуба на телесна маса с медикамент без странични действия. Не след дълго Нандролон става широко популярен в спортните среди, като сравнително безопасен анаболен стероид за покачване на мускулна маса. Деката /както го наричат по фитнес залите/ е анабол с изключително дълго действащо вещество. С добавеният естер деканоат, нандролон се освобождава продължително време в кръвта, достигайки до 3-4 седмици. Заради продължителното си действие и ефект, Дека дураболин се приема в по-дълги цикли за натрупване на мускулна маса.

Действие и свойства на Дека дураболин

С мекото си и ефикасно действие Дека дураболин се налага като най-използваният инжекционен анаболен стероид във фитнеса и културизма, с цел изграждане на мускулна маса. Дека дураболин действа добре при всички индивиди, независимо дали се приема самостоятелно или в комбинация с други анаболни стероиди. Покачването на мускулна маса не е толкова драматично както с тестостерон, но е качествено и придобитата мускулатура не се губи бързо.
Структурата на анабола Deca-durabolin е много подобна на тестостерон, въпреки че няма въглероден атом в 19-та позиция (от това идва неговото друго име 19-нортестостерон). Полученото съединение е анаболен препарат, който показва много по-слаби андрогенни свойства от тестостерон, така че, Deca durabolin няма действието на Тестостеронa, да се превръща в естроген. В сравнение между двата препарата, свойството на Деката да ароматизира е едва около 20% от това на тестостерона. Следователно естроген свързаните странични ефекти с дека дураболин са много по-ниски.
Деката има слаба водна задръжка, и много благоприятно въздействие върху ставите. Спортисти със травми, използвали Дека дураболин, коментират колко добре тренират когато са на този препарат. Те споделят, че болките в ставите и сухожилията отшумяват и тренировките им са по-ползотворни.
Нандролон има свойството да потиска собственото производство на тестостерон, действие което имат всички анаболни стероиди. За да се запази добре придобитата мускулна маса се налага, след спиране на цикъла с Дека дураболин, да се направи след стероидна терапия с Кломид и Прегнил, за по-бързото възстановяване на тестостерона.

Ефект и резултати с Дека дураболин

Това че, ефектът на Дека дураболин започва след 3 дни и достига максимума си след 7-9 дни, не е вярно! Не ефекта на Дека-дураболин, а активната съставка започва да действа, ефект по-рано от 3 седмици може ама не и с дека. Анаболният стероид Deca-durabolin е бавен, и резултати се забелязват едва след 2-3 седмици от първата инжекция. Важно е да се знае, че Deca durabolin се открива в кръвта до 18 месеца от последната инжекция /за справка на спортистите които подлежат на допинг тест/. С дека прираста на мускулна маса и сила не е съизмерим със силните анаболни стероиди, но това което сте качили използвайки Дека дураболин, ще се запази за доста дълго време. Тези които търсят бързият ефект и фрапиращи резултати ще трябва да се насочат към по-тежки анаболи, каквито са Тестостерон и Анаполон. Но нека не забравят, че колкото по ефикасен е един анабол, толкова по-токсичен е той, както и вероятността от поява на нежелани реакции е по-голяма.
Много спортисти и фитнес маниаци са на мнение, че Дека дураболин е най-добрият избор за човек, който търси добро съотношение между странични ефекти и добри резултати.

Прием и дозиране на Дека дураболин

Нандролон деканоат е маслен инжекционен анабол и се приема чрез мускулна инжекция. Приемът на Дека дураболин варира от 200 до 600мг седмично. Въпреки,че е активен в тялото за по-дълго, Дека-дураболин дозата се инжектира веднъж на седмица. Повечето произвеждани препарати са с концентрация по 200мг на 1мл. Тези които приемат по високи дози Дека дураболин ще им е малко некомфортно заради инжектирането.
Дека дураболин се приема в продължение на 8-12 седмици, като почти не се използва самостоятелно, комбинира се с други анаболни стероиди, в зависимост от целта която сте си поставили. В цикъл за маса, Дека-дураболин се комбинира с Тестостерон и Метан /метандиенон/ или Анаполон. С подобна комбинация се покачва огромно количество мускулна маса и сила. В цикъл за релеф, Deca durabolin се комбинира с Параболан, Мастерон, Винстрол или Анавар. Като цяло, Деката е много пластичен стероид и се понася добре с повечето анаболни препарати.
Деката е също много популярен стероид сред жените културисти. Разбира се, те вземат много по-ниска доза от мъжете, обикновено около 50 mg веднъж седмично. Въпреки че Deca-durabolin е леко андрогенен, жените от време на време се сблъскват със симптоми на вирилизация при вземането на това съединение. За тези които се притесняват, по-бързият вариант на Деката - нандролон фенилпропионат ще бъде по-безопасна опция. С този естер /Фенилпропионат/, Деката е активна само няколко дни, и бързо може да се реагира.

Странични ефекти на Дека дураболин

Въпреки че Нандролон е мек и слабо андрогенен анаболен стероид, не бива да се изключва появата на странични ефекти с употребата му. Най-често срещаните нежелани реакции при използването на това съединение са: прояви на мазна кожа и акне.
При повишена доза или продължителна употреба, Дека дураболин покачва нивата на пролактин при мъжете, което води до така нежеланата гинекомастия, еректилна дисфункция и потискане на ендогенното производство на тестостерон. Но страничните ефекти в следствие от увеличеният пролактин може да се контролират с помощта на пролактин антагонистични препарати (като Каберголин или Прамипексол). Контролирайки нивата на естроген, нивата на пролактин също ще са контролирани и ще са добре, така че по време на цикъл с дека може да се използва Провирон по малко.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на anabolic-bg.com

Нов клиент.

Регистриране на профил

Регистрирайте профил в нашия магазин и ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

Продължете

Влизане в профила