Masterolin

Производител: Nove Pharm
Артикулен номер: #Masterolin
Наличност: 97

70.00лв.

Мастерон (Masteron) е име на анаболният стероид Дростанолон, който съществува в инжекционна и орална форма. Съединението притежава умерено анаболно действие и слаб андрогенен ефект. Появява се на бял свят през 1959, когато излиза информация и описание за веществото. Мастерон е известен като безопасен и ефективен анаболен препарат за подобряване на физическите възможности, увеличавайки чисто мускулната маса и силата, без да се покачва драстично теглото.


Ефект и действие:

Мастерон не работи като силните андрогени. С приема му не могат да се наблюдават бързи промени в теглото. Като дериват на дихидротестостерон, Дростанолон не може да ароматизира, дори се наблюдава лека анти-естрогенна активност. Мастерон има меко адрогенно действие и силен анаболен ефект. Затова той изгражда качествена мускулна маса и повишава силата, съпроводено с намаляване на мазнини, без да задържа вода и да причинява подпухване. Държи мускулатурата суха и напомпана. За целта на културизма, ефекта и резултатите от приема му са най-видими когато подкожната мазнина е по-малко. Тогава дростанолон показва на какво е способен. Мускулите са напомпани, с добър релеф, дълбоко очертани и набраздени, а вените прозират. Това е причината състезаващите се бодибилдери да използват Мастерон в крайният цикъл за релеф преди състезания.


Masteron е предпочитан не само сред фитнес и бодибилдинг трениращите мъже и жени. Той е масово разпространен и в други спортни дисциплини, където се изисква сила, бързина и издръжливост без значителни промени в телесните килограми. Другото нещо е, че Дростенолон е активен доста по-малко време и не може да бъде засечен при допинг проби след 3-тата седмица.


Странични ефекти:

Мастерон рядко проявява странични ефекти, той е мек и се понася добре от повечето спортисти. Появата на странични реакции в повечето случай зависи от генетичната предразположеност и чувствителността на индивида, от дозата и времето за което се използва. Най-често срещани странични ефекти са: повишаване на LDL холестерола, мазна кожа, акне и ако сте генетично предразположен към косопад - избягвайте препарата (съединението ще ускори процеса).