HGH Fragment 176-191 пептиди за релеф

Производител: Nove Pharm
Артикулен номер: #HGH_Fragment
Наличност: 96

102.00лв.

HGH Fragment пептиди за релеф

HGH Fragment е пептид за горене на мазнини и намаляване на теглото, стимулира липолизата (изгарянето на мазнини) и е 12 пъти по-силен в сравнение с растежния хормон по отношение топене на мазнини и потискане образуването на нови мазнини.


Информация за HGH Fragment пептиди за релеф

HGH Fragment е пептиден хормон за намаляване на теглото, модифицирана форма на аминокиселини на човешки растежен хормон (GH) полипептид. Той действа, като имитира начина, по който естествения растежен хормон регулира метаболизма на мазнините, но без страничните ефекти върху кръвната захар или растеж, който се наблюдава при непроменен хормон на растежа. Подобно на хормон на растежа, HGH фрагмент стимулира липолизата (разграждането или разрушаването на мазнини) и инхибира липогенезата (преобразуването на хранителни вещества в телесни мазнини).

HGH Fragment е много често използван в културизма поради редица физически ползи. Действа за намаляване на прекомерни мастни натрупвания, като например тези в областта на корема и същевременно прави мускулатурата плътна.


Ефект и действие на HGH Fragment

Ефекта и действието от приема на HGH Fragment се изразява в:

- Намалява най-упоритите коремни мазнини.

- Подобрява релефа на мускулите

- Не влияе на кръвната захар

- Забавя процесите на стареене, изглажда бръчките

- Повишава жизнеността и енергията.

- Изключително мощен и ефективен фет бърнър.


Приложение на HGH Fragment

Дневната доза на HGH Frag (176-191) започва от 100 и достига до 1000 микрограма, в продължение на 2-3 месеца. Инжекциите се извършват между основните хранения, за да създадат най-благоприятни условия за изгаряне на мазнините. Препарата се разрежда с бактериостатична вода или вода за инжектиране. За максимален ефект, трябва да се придържате към нискокалорична диета за загуба на мазнини и да приемате достатъчно количество протеин.


*Примерна схема за прием на HGH Fragment:

100мкг 1 час преди закуска

100мкг 1 час преди обяд

100мкг 30 минути преди това на тренировка (в дни без тренировка приемайте преди сън)


Нежелани странични ефекти и реакции с HGH Fragment:

Досега, странични ефекти от HGH Fragment не са били идентифицирани, понякога има усещане за парене на мястото на инжектиране.