GHRP-6

Производител: Nove Pharm
Артикулен номер: #GHRP-6
Наличност: 100

90.00лв.

GHRP-6 е пептид, който стимулира естествената секреция на растежен хормон в тялото. От всички пептиди които стимулират освобождаването на хормона на растежа, GHRP-6 е най-подходящ за покачване на мускулна маса.

GHRP-6 (пептид , който освобождава растежен хормон - 6) е хексапептид, който сигнализира на човешкото тяло да започне да произвежда хормон на растежа (GH). Растежният хормон в човешкото тяло има множество положителни ефекти като намаляване на телесните мазнини, повишаване на мускулната маса , силата и издръжливостта, подмладяване, и др. Произвеждането на хормона на растежа от тялото кара черния дроб да отделя силно анаболен хормон , известен като IGF-1. IGF-1 също допринася значително за способността на организма да изгаря мазнините и изгражда мускулите.

Хексапептида GHRP-6 е аналог на Met-енкефалин. Met-енкефалин е опиоиден пептид, който се среща естествено в организма. GHRP 6 съдържа аминокиселини, които са разработени с цел да се спомогне за насърчаването да се освобождава растежен хормон в организма.

Един от основните ефекти на GHRP-6 е увеличаване на апетита. Това се случва, защото той освобождава пептид наречен грелин. Ghrelin е лигавицата на стомаха и се влива в стомашния тракт, което увеличава глада. Това повишава метаболизма на тялото и помага за насърчаване на енергията.

Има няколко неща, които GHRP-6 може да помогне организира. Хората, които имат дефицит на растежен хормон може да използват GHRP-6, за да си набавят хормона в тялото. GHRP-6 може също така да се използва за лечение на хора, които страдат от хранителни разстройства. Кахексията е друго заболяване, на което GHRP-6 може да помогне (кахексия е степен на отслабване на тялото (загуба на тегло, мускулна атрофия и др.) по време на тежко недохранване). Едина от най-разпространените причини за използване на GHRP-6 е да помогне при затлъстяване.

GHRP-6 може да помогне на човек да засили и да уголеми своите мускули и да се отърве от нежеланите телесни мазнини. Освен че повлиява положително на метаболизма GHRP-6 помага за повишаване на енергията, издръжливостта и засили съединителната тъкан на тялото и ставите.

Друг положителен фактор е, че GHRP-6 увеличава колагена в организма. Поради тази причина е много полезно за анти-стареене. Също така, растежният хормон повишава имунитета и стимулира имунната система, особенно при по-възрастни хора.

GHRP-6 е пептид, който действа в много аспекти за подобряване здравето на хората като цяло.


Положителни страни на GHRP-6:

- Повишава мускулна маса.

- Повишава силата и издръжливостта.

- Намалява телесните мазнини.

- Допринася за растежа на костната тъкан.

- Доставя на черния дроб секреция на IGF-1, което помага да се изгарят мазнините в тялото и да се увеличи мускулната маса.

- Подмладява (анти-стареене).

- Подобрява имунната система.

- Укрепва ставите, съединителната тъкан и телесната маса.

- Бърз ефект на грелина, който е свързан с увеличаване на теглото и инсулинова резистентност.


Отрицателни страни на GHRP-6:

- Инжекциите трябва да се извършва на празен стомах.

- Трябва да се изчака 2 часа след консумация на калории.

- Инжектиране от 1 до 3 пъти на ден.

- Умора.

- Повишава глада.


Препоръки:

Препоръчва се приема на GHRP-6 да е поне 3 месеца, и не повече от 6 месеца. Препоръчва се една инжекция на ден от най-малко 200 мкг GHRP-6, за предпочитане в комбинация с CJC-1295 100-300 мкг дневно или CJC-1295/DAC - 2 мг. на седмица. (По възможност може също така да добавите IGF 1 LR 3).

Всички пептиди могат да се смесват и се инжектира в една и съща спринцовка без никакви проблеми. Много атлети смесват 2-3 или повече пептиди в една и съща спринцовка за да се намали броя инжекции дневно. Това няма да намали ефективността на продукта или да причини проблемни взаимодействия.


Препоръчителен хранителен режим:

За тези, които искат да развият своя мускулна маса, трябва да са на диета, богата на белтъчини и въглехидрати когато са на инжекции с GHRP ,за да си прояви пълния анаболен потенциал за качване на чиста мускулна маса, GH се нуждае от високи нива на инсулин. За хората, които се опитват да губят мазнини, трябва да са на диета, богата на протеини, ниско съдържание на въглехидрати и умерено съдържание на мазнини, тъй като GH е ефективен в горенето на мазнини, само когато инсулинът не е налице.


Странични ефекти:

GHRP пептидите имат много малко странични ефекти, разбира се, ако препоръчителната доза е спазена.


Нежеланите реакции:

повишен апетит, умора и леко задържане на вода. Въпреки това, тези нежелани реакции обикновено изчезват след първите 2-3 седмици, тъй като тялото се приспособява към съответното увеличение на растежен хормон (GH).