CJC-1295

Производител: Nove Pharm
Артикулен номер: #CJC-1295
Наличност: 99

96.00лв.

CJC-1295 пептиди за повишаване на секрецията и отделянето на хормона на растежа в тялото. При повишено ниво на растежен хормон, мускулите нарастват чисто, а мазнините се топят.


Пептида CJC-1295 е тетразаместен 30 амино-киселинен пептиден хормон, чиято основна функция е да подпомага освобождаването на растежен хормон (GHRH).


Едно от предимствата на CJC-1295 пред традиционните GHRH или rHGH е способността му да прави биовръзка със серумния албумин, като по този начин се увеличава полу-живота на препарата. Това се постига чрез използване на защитни групи в аминокиселините на GHRH обикновено податливи на ензимно разграждане.


Ефект и действие на пептиди CJC-1295:

CJC-1295 е пептид който стимулира и повишава освобождаването на хормон на растежа. В човешкото тяло големи количества от хормона на растежа се съхраняват в хипофизата. Пептида оказва влияние върху броя клетки отделящи хормона на растежа и количеството което те са в състояние да отделят.

Пептида CJC-1295 не само увеличава отделянето на растежен хормон, а също повишава секрецията на IGF-I и неговия ефект, като е в състояние да направи това в много големи количества. CJC - 1295 стимулира GH и IGF-1 секрецията, запазва стабилното увеличаване на HGH и IGF-1, без увеличаване на пролактина, което води до интензивна загуба на мазнини и увеличава синтеза на протеини, което спомага за повишен мускулен растеж.


Приложение на CJC-1295 в спорта:

CJC-1295 подобно на повечето пептиди се използва за да се повиши нивото на хормона на растежа в тялото, което да повлияе на редица положителни физиологични подобрения.

Може да се използва за намаляване на подкожните мазнини, за покачване на мускулна маса, за подмладяване, и др.

Съобразно целта за която се прилага пептида CJC-1295, трябва да се спазва необходимия хранителен режим!!!


Начин на употреба, комбиниране с други пептиди, прием и дозировка на CJC-1295:

CJC-1295 успешно се комбинира с други пептидни хормони, като ефекта и действието се запазват.

Доза за инжектиране: 100mcg

100 микрограма се инжектират 1-3 пъти на ден (сутрин, след тренировка, преди лягане), за предпочитане заедно с GHRP пептид по 100 - 200мкг.

- Изчакайте 30 минути след инжектиране ако се храните, мазнините поемайте последни.

- Най-малко 2 часа между отделните дози.

Инжекции в един флакон: 20 дози х 100 микрограма

Количество за инжектиране: Ако сте използвали 1 мл. вода за смесване тогава доза от 100мкг. = 0.05 мл (или 5 единици на инсулиновата спринцовка). Ако сте използвали 2 мл. вода за смесване, тогава 100мкг = 0.10 мл (или 10 единици), и ако сте използвали 3 ml вода за смесване, следва доза от 100мкг = 0.15 ml (или 15 единици).


Странични ефекти на CJC-1295 Пептиди

Пептида CJC-1295 са безопасни и са били използвани в продължение на много години в научните среди.

Пептида CJC-1295, обикновено се понася много добре от повечето хора, когато се използва в препоръчваните дози от 100 микрограма на инжекции с 2 mg на седмица.

Като страничен ефект може да се приеме главоболие, което може да се появи 10 мин след инжектиране, като след известно време отминава. Като страничен ефект може да се отбележи и поява на червена бучка на мястото на инжектиране, което по-често се случва с модифициран GRF 1-29, но също така може да се случи и с пептида CJC-1295. Червената бучка не е нещо сериозно, получава се от реакция с хистамина в кожата. Червената бучка ще отшуми в рамките на няколко дни или може да се избегне напълно чрез инжектиране интрамускулно.

Задържане на вода и повишаване нивото на умора, може да настъпи в началото на приема на пептида CJC-1295, докато тялото се адаптира към по-високите нива на растежен хормон.