Boldelin 200

Производител: Nove Pharm
Артикулен номер: #Boldelin_200
Наличност: 100

66.00лв.

Bolden-200 е добър и качествен Болденон от Shree Venkatesh. Препарата съдържа 200мг Boldenone Undecylenate в 1 ампула. Болден е стероид с продължително анаболно действие, не проявява странични ефекти и е на добра цена.


Bolden е инжекционен анаболен стероид с активен състав Boldenone Undecylenate. Известен по фитнес залите като Болденон. Това съединение притежава силно анаболно и слабо андрогенно действие. Bolden е ефективен препарат за изграждане на чиста мускулна маса при минимален риск от поява на странични ефекти, поради което е с по-висока цена.


Bolden-200 (Болденон) спада към умерените анаболни стероиди. Има бавно изграждащо действие, без висока водна задръжка. По мнения направени от атлети, Болденон е сравнително слаб анаболен стероид, но странични ефекти при употребата му са редки до никакви. Съединението повишава синтеза на белтъчини, създава висок азотен баланс и засилва образуването на червени кръвни клетки.


Bolden (Shree Venkatesh) не е ефективен за кратък прием, затова цикъл с Болденон продължава до 12-14 седмици. Въпреки високият си анаболен рейтинг, той няма да доведе до драматичен растеж, но ще покачва чиста мускулна маса. Действието му е бавно и първите резултати може да са видими след 3-тата седмица. Съединението притежава слаба естрогенна активност, тя е толкова слаба, че по-скоро има положителен отколкото отрицателен ефект. Дори при високи дози, ароматизацията е незначителна. Хубавото с този препарат е, че каченото с него се запазва за дълго време. Характерно за Болденон е, че доста повишава апетита, което го прави труден за използване по време на нискокалорични диети, и голям помощник в периоди за натрупване на обем и размери.


Bolden почти не се използва самостоятелно, винаги се комбинира с други анаболни стероиди, подбрани според целите на трениращия. Може да се използва успешно в цикъл за релеф, комбиниран с анаболи като Винстрол, Анавар, Мастерон и/или Параболан. В цикъл за качване на мускулна маса Болденон обикновено се комбинира с Тестостерон, Анадрол, Дека-дураболин и/ или Метан.


Нормална седмична доза за начинаещи е 300-500мг, без притеснения от странични ефекти. Тази доза е добре да бъде разделена на два пъти през седмицата.