Equipoise - (Boldenone Undecylenate)

Производител: Meds
Артикулен номер: #Equipoise-Boldenone-Undecylenate
Наличност: 100

70.00лв.

Болденон (Equipoise) е инжекционен анаболен стероид с прикрепен към него естер Undecylenate (ундециленат), благодарение на който, препарата е с удължено освобождаване и полуживот. Болденон е производно на тестостерон, който запазва анаболното действие на тестостерона, но е с намален андрогенен ефект в сравнение с него. Boldenone е предимно ветеринарен продукт, първоначално предназначен за употреба при животни, но придобива популярност в културизма и спортните среди като по-малко андрогенна форма на тестостерон с по-малко естрогенна активност отколкото тестостерона. Много потребители сравняват Болденон с Нандролон (Deca Durabolin), обаче, това сравнение не е правилно, понеже Нандролон показва различни свойства и е съвсем различен клас (19-нор, известен също като прогестин). Въпреки това, мнозина смятат, че Нандролон и Болденон са взаимно заменяеми в стероидния цикъл.
Информация за Болденон излиза с разработването му през 1949 г., дори преди Dianabol (Метандиенон), което го прави технически първия синтетичен дериват на тестостерона. Освен това, Метана (Dianabol) въсщност е Boldenone с прикрепена метилова група, към неговата 17-бета хидроксилна структура (известно също като C17-алфа алкилиране), за да може прапарата да стане орално бионаличен в тялото. Технически, Dianabol (Methandrostenolone) представлява C17-алфа алкилиран Boldenone.

Въпреки че Болденон е разработен през 1949 г., и е в обръщение на пазара от 1960 г., производителя Ciba, се опитват да прилагат различни естери към активното вещество, но в крайна сметка на пазара се появява препарата Parenabol, който е Boldenone Undecylenate. С появата на преапарата започват клинични изследвания за лечение на хора страдащи от заболявания свързани с загубата на тегло, както и за лечение на остеопороза.

Ефект и действие на Болденон

Болденон има много добро действие, притежава висок анаболен, иумерен андрогенен ефект. Благодарение на неговите модификации с двойна връзка между въглеродни атома 1 и 2, той е с ниска естрогенна активност. Това не прави Болденон напълно неароматизиращ, но в нормални дози, проблеми свързани с ароматазата не се наблюдават. Той може да конвертира в естроген но далеч по- слабо от Дианабол, Затова, може да се очаква и леко задържане на вода , но с увеличаване на дозата, ароматизацията и водната задръжка биха се увеличили.

Equipoise притежава ниско андрогенен рейтинг (по-нисък от тестостерона), който трябва да бъде поносим за лица, които са чувствителни към андрогенните странични ефекти на анаболните стероиди.

Като цяло, хората, използващи Болденон, могат да очакват ефект с нарастване на мускулната маса и сила, подобно на Тестостерона, но с много по-бавни темпове, по-ниски резултати и по-ниска естрогенна активност и без нежелани ракции.