Danabol

Производител: Meds
Артикулен номер: #Danabol
Наличност: 99

35.00лв.

Данабол 50 е същият продукт като обикновенния Данабол, но с повищена концентрация на активното вещество - Метандиенон /метан/. Производство на Балкан фармацевтикал, Danabol 50 е насочен към атлетите при които приема на Метан е 50мг и повече дневно. Препарата е много ефективен за бързо покачаване на мускулната маса и силата.

Полуживот: 8ч.

Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Метана може да бъде открит и засечен в тялото до 6 седмици след последния прием.

Ароматизация:

Умерена. С нормален прием и дози, леката ароматизацията на Данабола има своята положителна страна. Точно тази лека трансформация на тестостерона в естроген, прави Данабол толкова могъщ в повишаването на силата и масата. Внимание: имайте предвид, че с високите дози тази ароматизация става в наш минус и страничните ефекти започват да се проявяват.

Водна задръжка:

Умерена.

Ефект и действие:

Данабол има силно анаболно и андрогенно действие, мощен орален стероид, рязко покачва мускулната маса и силата. Има свойството да повишава апетита и да увеличава синтеза на белтъчини. При висока консумация на протеини и калории се наблюдава драстично повишаване на масата и силата за кратко време.

Приложение:

Данабола е масово използван анаболен стероид, заради достъпната си цена и доброто действие без силно изразени странични ефекти. Използва се в почти всички спортни дисциплини, където телесните килограми не са от значение.

Комбиниране на Метан с други анаболни стероиди:

Поради умерената си водна задръжка, Метана не е добър избор в цикъл за релеф. В Цикъл за обем и трупане на мускулна маса, най-добрия вариант е комбинация на Данабол с Дека дураболин и Тестотстерон енантат.

Прием и дозировка:

Тази версия на Данабол е с завишена концентрация на Метандиенон в таблетката. Не забравяйте че оптималния дневен прием е от 20 до 50 мг. Danabol дневно, като при дози над 50-60 мг. Данабола започва да проявява страничните си действия като се повишава и водната задръжка. Ако сте начинаещ с анаболните стероиди се насочете към нормалната версия на Данабол с 10мг. метандиенон в таблетка. Метана не се препоръчва за продължителна употреба, понеже стероидните рецептори бързо се насищат и привикват с него, приема му над 6 седмици е неуместен.