Anadrol 50 - Anapolon

Производител: Meds
Артикулен номер: #Anadrol-50-Anapolon
Наличност: 100

99.00лв.

Анадрол, Оксиметолон

Оксиметолон (известен също като Anapolon и Anadrol) - синтетичен анаболен стероид, разработен през 1960 г. от фармация Синтекс. Anadrol първоначално е бил разработен като лекарство за лечение на остеопороза и анемия, както и да се стимулира растежа на мускулите при недохранени и изтощени пациенти. Оксиметолон бе одобрен от FDA за употреба при хора. Въпреки това, все още остава в медицината, като нови изследвания показват, че Anadrol е ефективен при лечение на HIV-инфектирани пациенти.

Anadrol под формата на таблетки от 50 мг е един от най-мощните стероиди днешно време, лекарството може да предизвика някои странични ефекти, характерни за всички анаболни стероиди.


Характеристика Анадрол

* Анаболна дейност - 320%

* Андрогенна активност - 45%

* Ароматизацията (превръщане в естроген) - Не

* Чернодробна токсичност - умерена

* Метод на прием - през устата (орално/таблетки)

* Продължителност - 15 часа

* Време за откриване в кръвта - до 12 седмици


Анадрол Ефекти

* Силен мускулен растеж (Оксиметолон е считан за един от най-ефективните стероиди в културизма за покачване на мускулна маса - до 15 кг мускули от един цикъл, след като разбира се има лек спад в килограмите - до 30% от теглото може да се загуби, тъй като с покачването на килограми се задържа и течност.)

* Значително увеличение на силата

* Anadrol премахва болки в ставите и подобрява тяхната функция

* Намалява свързващия полов хормон глобулин

Оксиметолон често е комбиниран с инжектиращи стероиди, но не трябва да се комбинира със 17-алфа-алкилирани стероиди, защото се удвоява натоварването на черния дроб. Anadrol често се използва за така наречения "бърз старт" (анаболния ефект започва да се проявява много бързо) с последващо преминаване към други стероиди. Комбинацията позволява да се подобри ефекта, поради факта, че оксиметолон намалява концентрацията на полов хормон, свързващ глобулин и увеличава свободната фракция на други хормони.