За Нас

Здравейте драги спортисти. Имаме удоволствието да ви представим широка гама от качествена спортна фармакология, ние работим само с доверени фирми, чийто имена са известни и не изискват представяне. Ние ще ви помогнем да намерите качествени продукти, които ще ви помогнат в постигането на целите си.


 • Придобиване на мускулна маса (покачване на килограми).
 • Релеф (намаляване на телесните мазнини).
 • Увеличение на спортните показатели (сила и издръжливост).
 • Реставрация и рехабилитация след травми.
 • Терапия след стероиден цикъл (възстановяване на организма).

 • Ако сте наши клиенти, ние ще ви помогнем с избора на продукти, избор на оптималната доза и подготовката за стероиден цикъл с компетентна терапия след цикъл за възстановяване на организма.


  Консултациите се провеждат от висококвалифицирани специалисти


  Нашият екип се състои от спортисти, състезаващи се по културизъм и силов трибой, което ни дава огромен напредък в консултациите с клиенти.


  Предимствата на нашия онлайн магазин:


  Без риск от наказателна отговорност при закупуване на стероиди.

  В повечето от страните от европейския съюз няма закон и по член 234 от Наказателния кодекс на Българската федерация, а дори и с такова законодателство в тези страни анаболни и андрогенни стероиди принадлежат към различна група вещества. Ето защо рискът, за получаване от нашите куриери на колети от Anabolic-bg.com, се намалява до нула..


  Нашият екип от своя страна гарантира поверителност на информация от имена и телефонни номера и други подробности, които предоставяте при регистрация.


  С оглед на нарастващата конкуренция, дори и един допуснат инцидент, който ще заблуди купувача може да предизвика поредица от негативни събития, които ще доведат до пълна загуба на клиенти. Ето защо репутацията е най-важното нещо за нас.

  Нов клиент.

  Регистриране на профил

  Регистрирайте профил в нашия магазин и ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

  Продължете

  Влизане в профила