Tren Acetate 100

  • 75.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

  • Производител: Nove Pharm
  • Артикулен номер: #Tren_Acetate
  • Наличност: 100

При поръчка над 50 лв. получавате безплатна доставка до адрес!

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Trenbolone Acetate (Тренболон)

Описание на продукта

Тренболон ацетатът е произвеждан основно в инжекционна форма анаболен стероид, получен от нандролона, който обаче има много по-силно анаболно и андрогенно действие от своя „родител”. Той е неестрогенен стероид, близък по андрогенни свойства до дростанолона и с 3 пъти по-голям андрогенен потенциал от тестостерона, което го прави един от най-силнитеинжекционни анаболни стероиди, произвеждани някога.


Действие

Някои от положителните действия на Trenbolone Acetate на Estopharma са:Стимулира покачването на мускулна маса, Увеличава съдържанието на IGF (инсулин-подобен растежен хормон), подпомага изгарянето на мазнините, Намалява производството на кортизол, Увеличава либидото.

Освен самостоятелно, тренболон ацетатът може да се комбинира успешно и с други анаболни препарати като Винстрол, Примоболан, Дека или Болденон.


Препоръчителна доза

Препоръчителна доза на Trenbolone Acetate е 100-300 мг. седмично, като цикълът продължава не повече 8 седмици. Заради бързото си действие и сравнително кратък полуживот, седмичната доза ацетат се разделя на 2-3 приема на всеки 2-3 дни.
Бодибилдърите предпочитат да използват този стероид както по време на основните цикли за натрупване на мускулна маса, така и при предсъстезателните периоди за изчистване на телесните мазнини и подчертаване на релефа.


Странични ефекти

Тренболон ацетатът не се преобразува в естроген /не ароматизира/ и затова неговата употреба не води до обичайните странични ефекти като задържане на подкожна вода или развитие на гинекомастия. Все пак са възможни – агресия и обилно нощно потене.Не се препоръчва за жени, заради възможна поява на вирилизация, уголемяване на челюстта.При някои хора първоначалното инжектиране на Тренболон Ацетат може да доведе до кашлица (около 1 минута) още при инжектирането на препарата.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на anabolic-bg.com

Нов клиент.

Регистриране на профил

Регистрирайте профил в нашия магазин и ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

Продължете

Влизане в профила