Testo P 100

  • 39.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

  • Производител: Nove Pharm
  • Артикулен номер: #Testo-P
  • Наличност: 93

При поръчка над 50 лв. получавате безплатна доставка до адрес!

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Тестостерон пропионат (Testo P 100 Nove Pharma) - е доказан анаболен стероид с висок индекс на андрогенна и анаболна активност. Тестостеронът пропионат е един от най-използваните анаболни стероиди от спортисти, защото придава много положителни ефекти като покачване на висококачествени маса, изгаряне на мазнини, увеличаване на физическата сила, повишаване на либидото. Също така, има доказателства за намаляване на риска от коронарна болест на сърцето.


Как се употребява тестостерон пропионат ?

Едноименното действащо инжекционно вещество е ендогенен тестостерон, за които е прикрепен верига етер пропионат. Целта на тази промяна е за разширяването на хормона 24-48 часа, в чист вид, защото той е активен за много кратко време (по-малко от един ден).Най-честите и препоръчителни дози са 100 мг през ден. По-опитните Test P 10ml Nove Pharm Testosterone Propionate Тестостерон пропионат (Testo P 100 Nove Pharma) - е доказан анаболен стероид с висок индекс на андрогенна и анаболна активност.

Употребата на тестостерон пропионат може да се извършва соло или в комбинация с други анаболи за максимални резултати. Важно е да се помни, че всяка комбинация разбира се изисква терапия след цикъл, дори и лекарствата да са сравнително безопасни.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на anabolic-bg.com

Нов клиент.

Регистриране на профил

Регистрирайте профил в нашия магазин и ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

Продължете

Влизане в профила