Testo Cyp 250

  • 50.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

  • Производител: Nove Pharm
  • Артикулен номер: #Testo-Cyp-250
  • Наличност: 99

При поръчка над 50 лв. получавате безплатна доставка до адрес!

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Testp Cyp 250 от Nove Pharma е мощно стероидно лекарство с продължително действие, което ефективно се използва в спортна практика като допинг вещество. Той има изразен ефект и се препоръчва за спортисти, които искат да повишат мускулната си маса, издръжливостта, силата, както и други характеристики, които са от значение в областта на спорта.Стероидът може да се използва ефективно също и за медицински цели. Най-често лекари го предписват при нарушение на репродуктивната система, сексуална недоразвитост, по време на мъжката менопауза, лечение на акромегалия и хипертрофия на простатата при мъжете. Рецепция с повишено внимание може да се направи и от жените по време на менопауза (при развитие на съдови или нервни разстройства) рак на яйчниците и дори рак на млечните жлези.


Какво е Тестостерон Ципионат

Активната съставка на лекарството е най-популярният тестостеронов естер в чужбина - Testosterone Cypionate. Неговото търсене сред спортистите на САЩ и други западни страни е много голямо, защото той е сред най-честите и популярни стероиди на пазара. Според свойствата си стероида наподобява на тестостерон енантат, като двата могат да се считат за почти взаимозаменяеми.

Testo cyp 250 и неговото действие е в състояние да осигури множественни подобрения важни за един спортист. На първо място той помага за покачване на мускулна маса, както и за увеличаване на издръжливостта и силата. Също така от съществено значение са и другите негови позитивни ефекти като например стимулиране на възстановителните процеси, напомпващ ефект, подобряване на жизнеността, засилване на желанието за тренирови, намаляване или премахване на болки в ставите.

Това стероидно лекарство е мощен анаболен андроген, и двете му дейности са високи: анаболна дейност - точно 100% от ендогенен тестостерон, андрогенна - също 100% от тестостерон. Полуживотът му в организма е доста висок - около 15-16 дни след инжекцията, така че чести приложения не са необходими. Период на полуразпад - около 6-8 дни. Може ли Testo Cyp 250 мг да предизвика нежелани реакции? Поради относително високите андрогени могат да възникнат нежелани реакции като мазна кожа и акне. От ароматизиращият ефект могат да се появят симптоми на прекомерно задържане на вода и податливост към гинекомастия или спадът в собственото производство на тестостерон

Трябва да добавим, че Testocyp 250 трябва да се съхранява при стайна температура на сухо място без излагане на влага и силна светлина. Лекарството трябва да се съхранява на място, скрито добре от деца и домашни любимци.


Как се употребява Testo Cyp 250

В спорта, този стероид може да се използва ефективно в стероиден цикъл за мускулна маса. Използването му е не само в силовите спортове, но и в много други дисциплини, където е необходимо обособен набор на мускулна маса и увеличаване на силата.
Препоръчителната доза тестостерон ципионат варира в зависимост от нуждите и опита на спортиста, но средната стойност е около 250-500 мг на седмица. Следователно, препоръчителната доза от концентрацията на активната съставка във флакона е точно 1мл. Опитните спортисти могат да използват и големи дози - около 750 мг на седмица.
Средната продължителност на един цикъл с тестостерон ципионат е около 8 седмици. Инжекции обикновено се поставят 1-2 пъти седмично.
В по-професионалния спорт тестостерон ципионат най-често се употребява в комбинация с други анаболни стероди. За подобряване на резултатите, може ефективно да се комбинира с различни стероидни агенти като например болденон и нандролон деканоат. Изборът на конкретен анаболен стероид може да се определи от много фактори, на първо място опита на спортиста, неговите цели и финансовите му възможности.
Във връзка с нандролон може да се постигне ясно изразен мускулен растеж. В комбинация с станозолол може да постигнете добър мускулен растеж прикрепен със значително изгаряне на мазнини.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на anabolic-bg.com

Нов клиент.

Регистриране на профил

Регистрирайте профил в нашия магазин и ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

Продължете

Влизане в профила